Uitje

We gaan er weer een fijne dag van maken. We vertrekken om 08.45 uit Zuidland, om 09.00 uit Abbenbroek, om 09.05 uit Heenvliet en om 09.15 uit Geervliet.

Busreis op 25 oktober modeshow van de Klooster


Vertrektijden bus

9.00 uur in Zuidland (Bernissesteyn)en

9.15 uur sporthal Heenvliet. Al vast bedankt.

Busreis op 25 oktober modeshow van de Klooster

Om 10.30 komen we aan en worden ontvangen met koffie en gebak. Van 11.00 tot 12.00 uur presenteren mannequins en een ladyspeaker een eigentijdse modeshow. Er wordt een jubileum prijsvraag gehouden. (v.d.Klooster bestaat 45 jaar) met een leuk cadeau voor de winnares. Hierna gaan we terug naar de ontvangstruimte en krijgen we een uitgebreide lunch met koffie,thee,jus d’orange en fruit. De hele dag kunt u naar wens koffie/thee drinken. Na de lunch wordt de groep gesplitst, de ene helft naar een gratis bingo met extra leuke prijsjes en de andere held kijken en eventueel kopen in de winkel. Na een uur wordt er gewisseld, Iedere kopende klant krijgt een leuk presentje. Rond 15.00 uur sluiten we af met een advocaatje slagroom.

Aanmelden graag z.s.m. en uiterlijk op 11 oktober bij Cok Hassels, tel. 0181-662435 of cokhassels@gmail.com. Het gaat door als er minimaal 40 leden zijn die mee willen gaan.

De kosten zijn €25,00 all-in per persoon en betalen kan door het bedrag over te maken naar de bankrekening van de vereniging, onder vermelding van “Modeshow oktober”. Het nummer staat onder aan deze bladzijde.


Zondagmiddagconcert in De Doelen op 15 oktober

We hebben een uitnodiging ontvangen voor een zondagmiddag concert in De Doelen in Rotterdam op zondag 15 oktober van 14.00 – 17.00. Het is een klassiek concert met onder andere een vioolconcertino, een concertino voor hoorn en tenslotte een pianist. Het concert is gratis te bezoeken.

Opgeven kan bij Corrie Folsche, tel. 0181-662360. Dat is nodig om kaartjes te bestellen.


Jaarlijks wordt er een activiteit georganiseerd.

Zo is Brabant en Brussel bezocht met daarbij een bezoek aan de schitterende koninklijke tuinen en

is de Belgische streek Haspengouw bezocht.

Brussel