Nieuws

2019-10-27 Altzheimer

Op de inloopmiddag van 17 oktober komt mevrouw Bep Kroos ons vertellen over haar werk voor de Altzheimerstichting. Zij heeft jaren gewerkt als activiteitenbegeleidster in een zorginstelling, deed het Altzheimercafé in Hellevoetsluis, is nu gepensioneerd maar begeleidt nog regelmatig Altzheimer-vakanties in Nederland. DE middag begint om 14:00. De zaal is open vanaf 13:30De Nieuwe Sluis, Stationsweg 24a, Heenvliet

Lees meer »

2019-09-19 Molens

Op donderdag 19 september komt bij de inloop dhr. Arie van Loo vertellen over molens..Hij is als bestuurslid betrokken bij de molens van Zuidland en Abbenbroek.De toegang is gratis. De zaal is open om 13:30

Lees meer »

2019-09-25 Middelburg

Op 25 september gaat het uitstapje naar Middelburg. In de Nieuwsbrief die eind augustus uitkomt staan de Details. Momenteel (7 augustus) zijn er al 43 aanmeldingen.

Lees meer »

3 April Jeu de Boule

Op 3 april start een nieuwe activiteit.. Jeu de Boule. Het bestuur heeft er bij de wethouder op aangedrongen dat de jeu de boule-baan op het grasveld van de Van Cruiningenweg in Heenvliet wordt opgekanpt...( red.:de Ballenbak dus). Dat betekent dat wij er als vereniging gebruik van gaan maken. Er gaan ook bankjes bij worden gezet.

Lees meer »

Jaarvergadering 2019

Op 21 maart organiseren wij de 4e jaarvergadering. Ook in 2018 is het ledenaantal van de SVerB gegroeid. Op dit moment zijn er 128 leden. Wij zijn dus aardig op weg. Naast de activiteiten is er regelmatig overleg met de gemeente en de woonstichting en wordt er samengewerkt met de SBO en PCOB.Na afloop van de vergadering worden er enkele korte fotopresentaties getoond.

Lees meer »

2019-02-21 Brandweer

Veiligheid thuis, rondom ons huis en in de omgeving is belangrijk. Wat moetenwij doen om alles veilig en brandveilig te regelen. Op donderdag 21 februari komt een medewerker van de brandweer hierover vertellen. U bent van harte welkom. De middag begint om 14:00 uur. De zaal is open om 13:30

Lees meer »

2019-01-17 Inloopmiddag Voorne-Putten

Wandelend over Voorne-Putten kom je veel historie tegen. Deze inloopmiddag wordt U verteld over het ontstaan van Voorne-Putten, de geschiedenis van de gemeentelijke herindelingen, de afkomst van gemeentewapens, het ontstaan van de put van Heenvliet, bekende personen, oorsprong van straatnamen, oude anzichtjkaarten, enz.

Lees meer »

2018-10-26 Gijzel software

Opsporingsdiensten en IT-beveiligingsbedrijven hebben de krachten gebundeld om de activiteiten van cybercriminelen die banden hebben met ransomware te verstoren.

Lees meer »

2018-09 Nieuw onderkomen

Het SVerB heeft het initiatief genomen om met de gemeente Nissewaard te overleggen over een eventueel nieuw onderkomen. Gezien de grote belangstelling bij de SVerB activiteiten lijkt dat op termijn wellicht nodig.

Lees meer »

2018-10-18 Rob De Jong

Op de inloopmiddag van 18 oktober verzorgt Rob de Jong weer een muzikaal programma.Dit jaar komt hij met een samenvatting van deze programma's met o,a, Koningin aan de maas, En France, Thuis heb ik nog een ansichtkaart en Sentomental Journey.Het belooft weer een leuke , muzikale en gezellige middag te worden.

Lees meer »

2018-10-06 Ouderendag

Op zaterdag 6 oktober wordt in Bernissesteyn weer de Dag van de Ouderen gevierd.Dit jaar wordt er een optreden verzorgd door 'Be VOVAL'De groep: Jantine Valkenburg, Debby Oudenaarde, Carin Baars, Marco Oudshoorn, Arie van der Windt en Cees Groeneweg. Alle zes hebben zij op eigen terrein hun talent ontwikkeld. Ook hebben zij alle zes hun sporen verdiend in de wereld van zang en theater. Daarbij worden ze technisch ondersteund door Edwald Stellingwerff en Haico Baars (zie Techniek) Be Vocal treedt altijd op als kwartet.

Lees meer »

2018-09-26 Geertruidenberg

Woensdag 26 september is het weer zover. Er is een gezellig reisje. We gaan naar Geertruidenberg bekend om zijn vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen en een eeuwenoud marktplein.

Lees meer »

2018-09-20 Bruidsmode

Heeft u de jurk nog of de handschoenen, bolero, smoking, jacket of foto's nog niet alleen van uzelf maar ook van uw kinderen, uw ouders, neem ze dan mee zodat we kunnen genieten van de mode van toen en nu. Kortom een gezellige middag nostalgie.

Lees meer »