Tips

Tips waarvan een aantal ook in de nieuwsbrieven te lezen zijn..

27 Deep Nostalgia

Het stamboomprogramma MyHeritage heeft een nieuw snufje..Voor foto’s die er geschikt voor zijn is er een soort animatie foto te maken..

Lees meer »

26 Google Assitant

Google Assistant kan u helpen navigeren in Google Maps, zowel op Android- als  iOS-apparaten. Met uw stem kunt u uw verwachte aankomsttijd delen met vrienden en familie, op smsjes reageren, muziek en podcasts afspelen, naar plaatsen langs uw route zoeken of een nieuwe stop toevoegen, allemaal in Google Maps.

Lees meer »

24 Abonnement Overheidsberichten

Bij Overheid.nl kan je een keuze maken over van welke overheidsberichten je een e-mail krijgt. Dat kan van alles zijn van bestemmingsplannen tot kapvergunningen.Voor dat abonnement moet je je e-mail adres, je postcode en huisnummer opgeven.Daarnaast moet je aangeven van  welke straal van je postcode je berichten wilt ontvangen.

Lees meer »

23 Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG

Het kadaster beheert de gegevens van adressen en gebouwen in de BAG. (Basisregistratie Adressen en Gebouwen).Deze gegevens zijn gratis en vrij toegankelijk.Ze zijn te bekijken op https://bagviewer.kadaster.nl/lvbag/bag-viewer/index.html

Lees meer »

22 Facebook advertenties

Facebook bewaart allemaal bedrijven en instellingen waarvan U ooit opgegeven heeft er geïnteresseerd te zijn. Deze interesses zijn opgeslagen en aan te passen.

Lees meer »